Ekstraordinær generalforsamling 2, 2020

13. december 2020, kl. 9.00

Ved den ekstraordinære generalforsamling i Grundejerforeningen den 21. november stemte mere end 2/3 af de deltagende medlemmer for forslaget om vedtægtsændringer. Derfor skal punktet nu tages op på en ny ekstraordinær generalforsamling, hvor simpelt flertal er gældende.

På grund af coronasituationen foregår det over Zoom. Video med vejledning til at bruge Zoom kan findes længere nede på denne side. Man får tilsendt et link, når man tilmelder sig. Tilmelding skal ske til inger@ingeraarup.dk senest 10. december.

Hvis der er ønske om anonym afstemning, kan dette godt lade sig gøre. Hver deltager i Zoommødet kan afgive sin egen stemme plus én fuldmagt (som skal fremvises).

Se dagsorden i denne indbydelse.

Bilag: Forslag til nye vedtægter


Leave a Reply

Your email address will not be published.